back to urticaria day
Language

Wereld Netelroos Dag 2019 - UCARE geeft om urticaria!

UCARE geeft om urticaria!

Binnenkort is het op 1 oktober weer Wereld Netelroos Dag en UCARE vindt dit belangrijk! UCARE is een wereldwijd netwerk van gespecialiseerde behandelcentra (UCARE staat voor: Urticaria Centers of Reference and Excellence) waar artsen samenwerken met als doel om patiënten met netelroos (urticaria) de best mogelijke zorg te kunnen geven. Alle leden van dit netwerken garanderen patiënten te behandelen volgens de laatste ontwikkelingen en richtlijnen. UCARE is daarom betrokken bij de Wereld Netelroos Dag en wil op deze manier het bewustzijn over urticaria vergroten onder patiënten, hun naasten, artsen, politici en andere beleidsmakers. Verder wil UCARE ook aandacht vragen voor verschillende bijscholingsmogelijkheden voor andere artsen zodat ook zij patiënten met urticaria optimaal kunnen behandelen.

Doet u ook mee met Wereld Netelroos Dag 2019? Vertel het aan uw vrienden, familie of op het werk. En deel het nieuws op sociale media zodat zo veel mogelijk mensen bewust worden van deze aandoening. Elke bijdrage helpt om Wereld Netelroos Dag weer een succes te maken!

Wereld Netelroos Dag 2019 is een initiatief van urticaria netwerk e.V., UCARE en andere organisaties die de belangen van patiënten met allergieën en urticaria behartigen.

info