back to urticaria day
Language

Urtikariadag 2019: Who cares? UCARE!

Who cares? UCARE!

Snart er det 1. oktober og urticaria dag igen. Who cares? UCARE! UCARE er et verdensomspændende netværk af højt specialiserede centre for behandling af urticaria (Urticaria Centers of Reference and Excellence), hvor læger som er interesserede i urticaria samarbejder og ser det som deres opgave at tilbyde patienter med urticaria (nældefeber) den bedst mulige behandling. Alle medlemmer af dette netværk garanterer, at patienter med urticaria behandles ud fra anerkendte guidelines (med mulighed for lokale forskelle). Derfor: UCARE cares! UCARE deltager i dette års urticaria dag og benytter denne gode mulighed for at øge opmærksomheden på urticaria hos patienter, deres familier, læger, politikere, pressen og resten af verden. Derudover ønsker UCARE at fremme uddannelsesmulighederne for andre læger, så de også kan anvende deres viden til at tilbyde patienter med urticaria den bedst mulige behandling.

Uanset UCAREs støtte er urticaria dag alligevel en dag, hvor der er fuldt fokus på patienter med urticaria. Så deltag med os i urticaria dag 2019 og organisér din egen event! Invitér f.eks. andre patienter med urticaria til en sammenkomst! Findes der f.eks. en bedre mulighed for at oprette en interessegruppe eller forening for patienter? Inspirér lægerne på dit behandlingssted ved at vise din entusiasme for urticaria dag 2019 – måske de vil arrangere deres eget uddannelses-event for læger eller medvirke i UCARE netværket. Fortsæt med at udbrede budskabet om urticaria dag 2019, tweet og like, hjælp med til at gøre urticaria dag 2019 kendt for venner, familie og andre berørte personer. Du kan poste alle dine events med os, så din personlige urticaria dag 2019 bliver en stor succes. Hvert bidrag tæller – hjælp med til at gøre urticaria dag 2019 en verdensomspændende succes!

Urticaria dag 2019 er arrangeret af unev, urticaria netværket e.V., UCARE samt mange andre organisationer i hele verden, som fremmer patienter med allergi og urticarias interesser.

info